Please wait, loading...

 

Politica de confidențialitate

Date personale si confidentialitate:

Scoala KATA foloseste informatiile pe care le furnizati numai in scopul demararii discutiilor pentru o eventuala colaborare. Aceste informatii reprezinta o tranzactie de afaceri si nu sunt utilizate in alte scopuri.

Scoala KATA nu impartaseste aceste informatii cu terti.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, growthconsulting.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati. Scopul colectarii datelor este demararea discutiilor in legatura cu prestarea de servicii, iar Scoala KATA garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.

Scoala KATA se angajeaza sa nu trimita email-uri nesolicitate catre adresele de email ale clientilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. In cazul in care doriti stergerea acestor date ne puteti scrie un email la oferte@kataschool.ro