Please wait, loading...

 
Exerciții

KiC-1: Puzzle

https://kataschool.ro/wp-content/uploads/2022/05/HGKE9491.jpg

Exercițiul KiC-1 te introduce în Improvement Kata printr-o activitate practică de 50 de minute care implică echipele care lucrează la o serie de iterații autogenerate pentru a finaliza un mic puzzle.

https://kataschool.ro/wp-content/uploads/2022/05/BQTC2787.jpg

Echipele urmează pașii Kata de îmbunătățire pentru a (1) înfrunta o provocare, (2) a vedea unde se află acum, (3) a stabili următorul lor obiectiv intermediar și (4) a rula experimente către obiectiv în runde de trei minute.

https://kataschool.ro/wp-content/uploads/2022/05/HLDD4987.jpg

KiC-1 ilustrează modelul Improvement Kata în patru pași și îi ajută pe elevi, studenți să recunoască faptul că orice IDEE pe care o avem trebuie să fie TESTATĂ – indiferent cât de siguri suntem.

Tot ce aveți nevoie pentru a rula exercițiul este prezentat mai jos. Instrucțiunile pentru configurarea și desfășurarea exercițiului sunt la începutul fișierului PowerPoint.

Începeți prin descărcarea și revizuirea fișierului PowerPoint. Este recomandat să rulați exercițiul exact așa cum a fost conceput o dată sau de două ori. Apoi îl puteți adapta după cum doriți!

Zona de descărcare

1. Descarcă Power-Point-ul care te va ghida prin exercitiu pas cu pas.
Facilitează exercițiul direct din acest fișier PowerPoint. În modul „prezentator” are explicații despre ce să spuneți la fiecare slide.
3. Comandă puzzel-ul
https://kataschool.ro/wp-content/uploads/2022/05/Picture1-320x207.jpg

După ce ați executat exercițiul KiC-1, gândiți-vă unde mai pot elevii, studenții dvs. să aplice cei patru pași ai Improvement Kata. Este nevoie de un număr semnificativ de repetări pentru a dezvolta o nouă abilitate. La un proiect ? Un raport? Un scop anume?

Informații privind drepturile de autor

O parte din materialele de pe acest site, secțiunea KATA în clasă sunt de pe site-ul katagrow.com. Ele sunt destinate să sprijine persoanele care predau, practică sau sunt interesate de Improvement Kata & Coaching Kata. Acestea sunt actualizate periodic și sunt protejate prin drepturi de autor sub o licență Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike. Sunteți liber să le copiați, să le utilizați, să le remixați, să le transformați, să le construiți și să le redistribuiți, atâta timp cât menționați sursa ca www.katatogrow.com, sau acest site dar aceste materiale nu pot fi utilizate pentru vânzare sub nici o formă.

Vă încurajăm să utilizați și să împărtășiți aceste materiale. În felul acesta continuăm să învățăm cu toții și subiectul continuă să evolueze!